Sertifikalarımız

  • GOED
  • DNV Busıness Assurance Process Certificate
  • Mattilsynet-Norwegian Food Safety Authority
  • Norwegian Seafood Council
  • Norge Seafood From Norway
  • Hazard Analysis and Critical Control Point
  • GMP+ FSA
  • Eurofins Analiz Raporu
GOED

GOED

GOED kar amacı gütmeyen, üye odaklı bir ticaret birliğidir. Misyonu sağlık yararlarına teşvik ederken, halk eğitimini ve güvenliğini desteklerken, etik iş ve ürün kalitesi standartlarını belirlerken ve hükümet, sağlık ve endüstri ilişkilerini ilerletirken EPA ve DHA Omega-3 piyasalarını geliştirmeye, desteklemeye ve büyütmeye kararlı GOED üyelerini desteklemektir.

DNV Busıness Assurance Process Certificate

DNV Busıness Assurance Process Certificate

DNV-GL, denizcilik endüstrisi için dünyanın önde gelen derecelendirme kuruluşu ve saygın bir danışmandır. DNV-GL, tüm gemi tipleri ve deniz yapılarında taşımacılık sektörünün  güvenlik, kalite, enerji verimliliği ve çevresel performansını iyileştirir.

Mattilsynet-Norwegian Food Safety Authority

Mattilsynet-Norwegian Food Safety Authority

Norveç Gıda Güvenliği Kurumu, güvenli gıda ve içme suyundan sorumlu bir Norveç devlet kurumudur ve insan, bitki, balık ve hayvan sağlığı ile çevre dostu üretim ve hayvan ve balıkların etik olarak kabul edilebilir çiftçiliği alanlarında çalışmaktadır.

Norwegian Seafood Council

Norwegian Seafood Council

Norveç Su Ürünleri Konseyi, Norveç su ürünleri pazarlarını geliştirmek için Norveç su ürünleri ve su ürünleri endüstrisi ile birlikte çalışır.

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi (NSC), Norveç deniz ürünleri kaynaklarının değerini artırmayı amaçlamaktadır. Bunu, dünya genelindeki belirli pazarlarda piyasa bilgileri, piyasa geliştirme, piyasa riski yönetimi ve itibar riski yönetimi yoluyla yapıyoruz.

Norge Seafood From Norway

Norge Seafood From Norway

Hazard Analysis and Critical Control Point

Hazard Analysis and Critical Control Point

HACCP, gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, ekipman hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir ürün güvenilirliği sistemidir. HACCP, İngilizce Hazard Analysis and Critical Control Point - Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları ifadesinin kısaltmasıdır. Sistem, ürün güvenliğini etkileyen tehlikelerin önceden belirlenmesi ve kontrol altına alınmasını sağlayan sistematik bir yaklaşımdır

GMP+ FSA

GMP+ Feed Safety Assurance

Eurofins Analiz Raporu

Eurofins Analiz Raporu

    Sepet